לןגן

סלט ויניגרד

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 04/01/2019 | 00:27
סלט ויניגרד

תקציר המתכון:

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הסלק לשתוף היטב ולבשל עם הקליפה.

  2. תפוח"א והגזר גם כן לשלוק. לצנן היטב את הירקות המבושלים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות.

  3. לסנן את האפונה לחתוך את המלפפונים החמוצים ולקצוץ את הבצל לערבב את הכל ביחד ולתבל במלח פלפל שחור ושמן.

  4. * אני מאד אוהבת עם בצל מטוגן אז אפשר בצל חי או מטוגן