לןגן

מרק שוקולד בלגי עם תפוז,ג'ינג'ר העוגיות משגעות ליד

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 03/01/2019 | 09:16
מרק שוקולד בלגי עם תפוז,ג'ינג'ר העוגיות משגעות ליד

תקציר המתכון: אין לתאר את הקינוח המעלף והמענג הזה , חוויה קולינרית לכל החושים שוקולד בלגי חם ומפנק בניחוח תפוז ותבלינים תשקיעו העוגיות זה שילוב מהמממם

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים למרק השוקולד

להגשה

עוגיות שקדים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. משרים את הג'נג'יר המסוכר עם הליקר ל 40 דקות

  3. מעבירים את הליקר והג'ינג'ר למעבד המזון

  4. מרתיחים את החלב, השמנת והמקלות קינמון ביחד.

  5. לאחר ההרתחה מסירים מהאש, מוצאים את המקלות קינמון

  6. ממיסים את שני סוגי השוקולד פנימה עד להמסה מוחלטת תוך כדי ערבוב.

  7. עוגיות שקדים אופן ההכנה:

  8. בכלי משרים את השקדים והברנדי למשך 1/2 שעה.

  9. בסיר קטן שמים את כל החומרים חוץ מהקמח והשקדים מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת בלילה רכה וחלקה.

  10. מסירים מהאש ולאט לאט מוסיפים את הקמח מערבבים היטב שלא יהיו גושים.

  11. מניחים על מגש נייר אפייה ובעזרת כף יוצקים עיגולים משטחים מעט וזורים מעל את השקדים.

  12. אופים 4-5 דקות בחום של 170 מעלות עד להזהבה.

  13. להגשה:

  14. יוצקים את המרק לקעריות.

  15. מגרדים מעט שוקולד לבן במגרדת

  16. מניחים מקל קינמון ארוך טבול בשוקולד לערבוב המרק.

  17. טובלים עוגיות שקדים ונהנים מהחיים הטובים.