לןגן

פסטה קרועה עם ירקות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 02/01/2019 | 19:23
פסטה קרועה עם ירקות

תקציר המתכון: חתיכות פסטה ביתית מוקפצת על שלל ירקות צבעוניים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק פסטה

להכנת המוקפץ

אופן הכנה

  1. את מרכיבי הבצק נעבד במקסר או במעבד מזון לבצק אחיד, לעטוף בניילון ולהכניס למקרר לחצי שעה.

  2. לשמח את הבצק ולהעביר במכונת פסטה עד מס 8.

  3. לחתוך את הרצועות בצק לחתיכות שרוצים ולהניח על נייר אפייה שלא ידבק.

  4. במחבת רחבה נטגן במעט שמן את הירקות( אני מטגנת כל ירק בנפרד דקה שתיים ואז מחברת את הכל).

  5. להרתיח מים ולשים את הרצועות פסטה לדקה שתיים, לסנן ולשים על הירקות.

  6. לתבל ולערבב היטב.