לןגן

מרק אוסובוקו

מאת: עינב מרגלית, פורסם: 02/01/2019 | 14:25
מרק אוסובוקו

תקציר המתכון: מרק חם, ריחני וטעים, במיוחד לימים הקרים.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול שמים קצת שמן זית ואת הבשר מקפיצים משני צדדים - לא צריך להיות עשוי לגמרי

  2. מוסיפים את הבצל השום וכל הירקות - מלבד הקישוא (את עשבי התיבול מפזרים בכל הסיר ולא רק מלמעלה)

  3. מערבבים ונותנים לירקות 'להזיע' לכמה דקות

  4. מוסיפים תבלינים מערבבים ומוסיפים מים 6-7 כוסות או כמה שצריך כדי לכסות את הכל

  5. מערבבים שוב ונותנים לזה לרתוח, כשמגיע לרתיחה מנמיכים את האש לנמוכה ונותנים לזה להתבשל 3-4 שעות

  6. בשעה האחרונה מוסיפים את הקישואים ובודקים תיבול אם צריך מוסיפים מלח ופלפל.

  7. ריח משגע בכל הבית, הבשר והירקות יוצאים רכים מאוד.