תקציר המתכון: מרק חם, ריחני וטעים, במיוחד לימים הקרים.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר גדול שמים קצת שמן זית ואת הבשר מקפיצים משני צדדים - לא צריך להיות עשוי לגמרי
מוסיפים את הבצל השום וכל הירקות - מלבד הקישוא (את עשבי התיבול מפזרים בכל הסיר ולא רק מלמעלה)
מערבבים ונותנים לירקות 'להזיע' לכמה דקות
מוסיפים תבלינים מערבבים ומוסיפים מים 6-7 כוסות או כמה שצריך כדי לכסות את הכל
מערבבים שוב ונותנים לזה לרתוח, כשמגיע לרתיחה מנמיכים את האש לנמוכה ונותנים לזה להתבשל 3-4 שעות
בשעה האחרונה מוסיפים את הקישואים ובודקים תיבול אם צריך מוסיפים מלח ופלפל.
ריח משגע בכל הבית, הבשר והירקות יוצאים רכים מאוד.