לןגן

מרק חרירה צמחוני

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/01/2019 | 16:54
מרק חרירה צמחוני

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול לחמם את השמן ולטגן קלות את שני סוגי הבצלים עם הכרפס

  2. להוסיף את הגזר ,עגבניות שעועית חומוס מערבבים ומוסיפים את הפטרוזיליה וכוסברה

  3. 2) שופכים את המים ומוסיפים את התבלינים מבשלים כ שעה וחצי

  4. 3) לאחך מכן לערבב את הקמח עם מים מיץ לימון ורסק עגבניות עד שאין גושים ולהוסיף לסיר

  5. 4) להוסיף את האטריות הדקות למרק ולבשל

  6. עוד 20 דקות נוספות ואפשר להגיש

  7. בתיאבון