מרק חרירה צמחוני
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/01/2019 | 16:54
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
150 גרם גרגירי חומוס של סנפרוסט
-
150 גרם עדשים ירוקות של סנפרוסט
-
150 שעועית אדומה של סנפרוסט
-
2 בצלים גדולי
-
300 גרם קצוצים דק.
-
2 גבעולי כרפס קצוצים דק= 100 גרם
-
חבילת פטרוזיליה קצוצה דק =80 גרם
-
חבילת כוסברה קצוצה דק =50 גרם
-
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות =100 גרם
-
500 גרם עגבניות לקוביות קטנות
-
1 כף פפריקה מתוקה שטוחה
-
כף כמון
-
כף כורכום
-
כף גדושה מלח
-
כפית פלפל שחור שחור גרוס
-
150 גרם אטריות דקות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
חצי כוס מים
-
כף גדושה קמח
-
מיץ של לימון
-
150 גרם אטריות
אופן הכנה
-
-
בסיר גדול לחמם את השמן ולטגן קלות את שני סוגי הבצלים עם הכרפס
-
להוסיף את הגזר ,עגבניות שעועית חומוס מערבבים ומוסיפים את הפטרוזיליה וכוסברה
-
-
2) שופכים את המים ומוסיפים את התבלינים מבשלים כ שעה וחצי
-
3) לאחך מכן לערבב את הקמח עם מים מיץ לימון ורסק עגבניות עד שאין גושים ולהוסיף לסיר
-
4) להוסיף את האטריות הדקות למרק ולבשל
-
עוד 20 דקות נוספות ואפשר להגיש
-
בתיאבון