לןגן

מרק ח'שו

מאת: ליזה כהן, פורסם: 31/12/2018 | 23:39
מרק ח'שו

תקציר המתכון: מרק מרוקאי קל להכנה, מחמם בימי החורף הקרים במיוחד

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים עם כל הרכיבים. מלבד הסולת.

  2. טועמים ומוסיפים תבלינים להדגשת הטעם הרצוי.

  3. כשהמרק רותח, מוסיפים את הסולת ומערבבים מהר.

  4. שתיים-שלוש דקות של רתיחה מספיקים לעיבוי המרק ומיזוג טעמים.