לןגן

מרק אפונה יבשה עם תפוחי אדמה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 31/12/2018 | 19:27
מרק אפונה יבשה עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: אין כמו מרק חם לימות החורף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים שמן ומטגנים בו את הבצל עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את האפונה היבשה ותפוחי האדמה מערבבים מוסיפים את המים והתבלינים מערבבים מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות עד שהאפונה ותפוחי האדמה רכים. מוציאים חלק מתפוחי האדמה לקערה ומעבדים למרק חלק במעבד מזון מחזירים לסיר, אם המרק יוצא סמיך מידי מוסיפים מעט מים רותחים מחזירים את תפוחי האדמה ששמנו בצד.

  2. יוצקים את המרק לקערות בוזקים מעל את הפטרוזיליה ומגישים חם.