לןגן

אורז עם פול עשבי תיבול ושקדים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 31/12/2018 | 09:33
אורז עם פול עשבי תיבול ושקדים

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הפול המופשר

  2. ומניחים בקערה שמיועדת למיקרו עם מים רתוחים

  3. 5 דקות ומסננים

  4. בסיר רחב לטגן עם 3 כפות שמן בצל קצוץ לצבע זהוב

  5. להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות לערבב ולהוסיף את האורז והפול לתבל - מלח לפי הטעם,קורט פלפל שחור,כפית כורכום

  6. לטגן -5 דקות תוך ערבוב

  7. ולהוסיף 3 כוסות מים רתוחים להביא לרתיחה להנמיך להבה ל-20 דקות

  8. לכבות את הגז

  9. ולהוסיף עשבי תיבול

  10. לערבב ולהשאיר סגור עם מכסה עוד 10 דקות

  11. להגיש עם שקדים מולבנים קלויים