לןגן

מאפה בצק פילו במילוי תפוחי עץ וקינמון

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/12/2018 | 22:23
מאפה בצק פילו במילוי תפוחי עץ וקינמון

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מביאים לרתיחה תפוחים עם סוכר על לקבלת מרקם ריבתי , מכניסים למקרר לחצי שעה לאחך מכן מסננים מהנוזלים

  2. 2) פורסים 2 עלי פילו מניחים תערובת תפוחים לכל האורך ומגלגלים

  3. 3) חותכים את הרולדה

  4. באלכסון מניחים על נייר אפייה מברישים שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות

  5. מפזרים אבקת סוכר ומגישים