לןגן

עוגת מיפל

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 30/12/2018 | 21:43
עוגת מיפל

תקציר המתכון: עוגה קלה להכנה וטעימה ברמות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות כשנהיה רצף אוורירי להוסיף סוכר

  2. להקציף 6-7 דקות

  3. להנמיך את המהירות

  4. להוסיף את שאר החומרים פרט לאגוזים

  5. עד לבלילה חלקה ללא גושים

  6. למזוג לתבנית 26 משומנת

  7. לפזר מעל את האגוזים

  8. לאפות בחום 180 מעלות בערך 35-45 דקות

  9. להוציא את העוגה ולקרר

  10. להרטיב עם כף את העוגה מעל עם סירופ חם שהכנו ולתת לזה להספג

  11. לא חייב את כל הכמות תראו כמה שהעוגה תספוג