לןגן

עוגת גבינה אפויה עם שטרויזל

מאת: מילן וקנין, פורסם: 30/12/2018 | 20:35
עוגת גבינה אפויה עם שטרויזל

תקציר המתכון: מאוד טעים הטעם משגעה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הבצק.

  2. מערבבים חמאה וסוכר עד הומנגניות.מוסיפים ביצה ומחצית מהקמח ומערבבים קצרות. מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים עד אחידות.מעבירים למקרר לחצי שעה.

  3. שטרויזל.

  4. מערבבים את חמאה והסוכר במעבד מזון .מוסיפים את קמח ומערבבים קצרות מאוד ,עד לקבל תערובת פירורית.

  5. מלית גבינה.

  6. מערבבים את כל החומרים בקערה.

  7. מוצאים את הבצק מקירור ומרדדים לעובי חצי סיימ מניחים בתבנית .מוזגים את מלית ומפזרים את שטרויזל .

  8. אופים ב-160 מעלות עד שעה בודקים עם קיסם עד שיוצא יבש.

  9. תבנית 32סיימ אורך 26סיימ רוחב ו5סיימ גובה.למקרר .בתאבון.