תקציר המתכון: בדרך כלל בעלי מכין את החמין..שיוצא טעים מאוד וכולנו מאושרים
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לפני הכנת החמין, בסיר שהשריינו את השעועית והחומוס ממלאים במים ופעמיים מביאים לרחתיחה וכל פעם שופכים את המים. המים נראים מלוכלכים וההרתחה במים מפחיתה גזים
הרכבת הסיר : אחרי שהבצלים מטוגנים ושחומים להוסיף את השעועית, החומוס, תפוחי האדמה, בשר,ביצים ומים עד שיכסו את כל המרכיבים. אנחנו מבשלים את החמין מינימום 24 שעות על פלטה חשמלית
את גריסי הפנינה בתוך שקית הקוקי המחוררת אנחנו מוסיפים בערב וכך גם את הקישקע אחרי שפותחים קצת את הסגר ומותחים אותה וסוגרים מחדש, כדי שלא תתפוצץ בבישול. להוסיף תבלינים עפ"י הטעם
ניתן להוסיף מספר שזיפים שחורים מגולענים, או כף או שתים של סילאן - אנחנו לא מוסיפים ולמרות זאת החמין יוצא טעים מאוד וצבעו חום