לןגן

קציצות בקר עם אפונה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 29/12/2018 | 10:07
קציצות בקר עם אפונה

תקציר המתכון: תבשיל מושלם שילדים אוהבים!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לתערובת הקציצות: חצי קילו בשר טחון טרי,פטרוזליה קצוצה, 2 שיני שום מגורד, מלח, פלפל שחור, כפית פפריקה, חצי כפית כורכום, חצי כפית תבלין קציצות, קורט זנגויל, חצי כפית בהרט וכפית מרק עוף. להוסיף 2 כפות מלאות פירורי לחם ורבע כוס מים(חפ' שקוף) לערבב היטב ולהניח לנוח 20 דקות. ליצור קציצות ( במתכון הזה הכנתי קטנות).

  2. לרוטב:

  3. לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות, לתבל במלח, פלפל שחור, קורט סוכר, מעט כורכום, כף שטוחה פפריקה, כפית תבלין קציצות, להוסיף מים, להביא לרתיחה, להוסיף כף מרק עוף. שמים את הקציצות ומוסיפים חצי חבילת אפונה, לבשל עד צמצום נוזלים, הנוזלים צריכים להגיע עד גובה הקציצות.