לןגן

בשר עם ערמונים ופטריות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 29/12/2018 | 09:47
בשר עם ערמונים ופטריות

תקציר המתכון: כתף בקר עם בצל מקורמל, פטריות וערמונים בנגיעות טריאקי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. את קוביות הבשר נרתיח במים לפחות חצי שעה. לשטוף ולסנן.

  2. לטגן את הבצלים חתוכים לרצועות, להוסיף את הפטריות החתונות ולטגן עד האהבה, להוסיף סוכר ואת הבשר לטיגון על אש נמוכה, להוסיף את התבלינים ומים עד גובה הבשר, להביא לרתיחה.. את המרק עוף להוסיף כשהמים רותחים...

  3. לשים 2 חבילות ערמונים ולבשל על אש נמוכה בערך שעתיים או עד שהבשר רך.