לןגן

פיתות ממולאות בשוקולד נוטלה במחבת טפלון

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 01/07/2015 | 15:34
פיתות ממולאות בשוקולד נוטלה במחבת טפלון

תקציר המתכון: פיתות במחבת טפלון ממולאות בשוקולד יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר קמח ושמרים ומערבבים אחר כך מוסיפים סוכר דבש ומחל ומערבבים את המים לשפוך בהתחלה כוס וחצי ולערבל לכדור בצק חלק אם חסר מים והבצק יבש להוסיף את שארית המים אם דביק להוסיף כף קמח כל פעם. לתת התפחה של שעה .

  2. לאחר שעה לחלק ל12 ככורים בערך ולתת התפחה של 10 דקות שוב ואז כל כדור לפתוח לשים כף נוטלה ולסגור לעיגול ולשטח טיפה ולטגן על מחבת טפלון חמה מכל צד בערך 4 דקות.