לןגן

תפו"א ובטטה בתנור עם תבלין טוסקנה פילדלפיה ושמן בטעם בצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/12/2018 | 16:51
תפו"א ובטטה בתנור עם תבלין טוסקנה פילדלפיה ושמן בטעם בצל

תקציר המתכון: טעים אש 🔥

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים בקערה את התפו"א ובטטה שמן ותבלינים מערבבים היטב

  2. שופכים לתוך תבנית ומכסים בנייר כסף

  3. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ שעה וחצי

  4. לאחר שעה וחצי מערבבים 3/4 כוס מים עם דבש מערבבים היטב ושופכים על התפו"א ומחזירים לתנור

  5. ל 15 דקות בתאבון