תקציר המתכון: אטריות אורז,ערמונים ופילטים
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית את הפילטים עוף נכניס לקערה ,נתבל בפלדלפיה,כף סויה,כף רוטב סצ'ואן ,נערבב היטב נכניס למקרר לרבע שעה .
בסיר רחב נטגן בצל עד להזהבה
נוציא את הפילטים בעזרת מלקחיים ,נטגן אותם דקה מכל צד על הבצל ,כעת נשפוך את הרוטב שנוצר בקערה לתוך הסיר
נוסיף את הירקות,הערמונים,נוסיף תיבול,צ'ילי גרוס כף סויה,כף רוטב סצ'ואן מלח ופלפל,נערבב,נכסה את הסיר נאדה על להבה נמוכה ! עד לריכוך הגזר .
בינתיים נרתיח מים ,ברגע שהמים רותחים נכניס את האטריות אורז ,נרתיח ללא מכסה כ 5 דקות עד שמתרככים
נסנן ונמזג אותם בסיר של המוקפץ ,אחלה ארוחה טעימה וקלה ! מאת אילנית בניזרי