לןגן

קציצות עוף ופוטטוס

מאת: דורית אלישע, פורסם: 26/12/2018 | 09:17
קציצות עוף ופוטטוס

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות-חזה עוף טחון

  2. בצל קצוץ דק

  3. צרור פטרוזיליה קצוצה

  4. מלח,פלפל,כפית מחוקה כורכום,כפית כמון,חצי כפית בהרט,כף אבקת מרק בצל לערבב טוב ולהכניס למקרר לשעה

  5. ליצור קציצות לטבול בביצה

  6. ולטגן או לאפות על נייר אפייה

  7. פוטטוס-5 תפוא אדומים

  8. קלופים וחתוכים לאורך ל-4

  9. להרתיח 15 דקות ולסנן

  10. בקערה -2 כפות שמן זית

  11. 2 כפות מיונז

  12. כפית מלח גס

  13. כף פפריקה מתוקה

  14. קורט פלפל שחור

  15. 3 שיני שום כתוש

  16. כף קורנפלור

  17. כף אבקת מרק בצל

  18. 2 כפות פרורים מוזהבים

  19. לערבב ולמרוח על התפוא

  20. לאפות בתנור שחומם מראש

  21. 200 מעלות 30 דקות

  22. לפזר עוד 2 כפות פרורים

  23. ולאפות עוד 10 דקות