לןגן

חטיף פתי בר וקוקוס

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/12/2018 | 12:56
חטיף פתי בר וקוקוס

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס שוקולד מריר עם חצי כוס סוכר וכף חלב

  2. לשבור גס את הפתי בר

  3. להוסיף את תערובת השוקולד והאגוזים

  4. לערבב ולהכניס למקפיא

  5. ל-10 דקות

  6. לשכבת הקוקוס-להמיס את החמאה לערבב עם הקוקוס

  7. ואבקת סוכר

  8. על נייר אפייה לשטח את תערובת השוקולד לצורה מלבנית

  9. מעל למרוח את תערובת הקוקוס

  10. לגלגל לרולדה בעזרת הנייר

  11. אני מאחסנת במקפיא