לןגן

גלילות חזה עוף במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב פטריות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 24/12/2018 | 10:40
גלילות חזה עוף במילוי בשר טחון וצנוברים ברוטב פטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן 1 בצל קצוץ עם כף שמן

  2. להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע

  3. לתבל - מלח,פלפל, רבע כפית כורכום,קורט ראס אל חנות

  4. למעטפת- על ניילון נצמד

  5. להניח פרוסת חזה

  6. לשטח ממילוי הבשר לגלגל

  7. לעטוף עם הניילון הנצמד

  8. לסגור בגלגול בצדדים

  9. להרתיח סיר מים

  10. להוסיף את הגלולות לסיר ולבשל חצי שעה

  11. לקרר ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות להוציא את הניילון הנצמד ולפרוס

  12. רוטב פטריות- לטגן עם כף

  13. שמן בצל קצוץ דק לשקיפות

  14. להוסיף שום קצוץ ופטריות

  15. ל-10 דקות טיגון

  16. בכוס מים לערבב כף רוטב פטריות להוסיף לסיר

  17. להנמיך ללהבה נמוכה

  18. ולהוסיף את הגלילות

  19. לעוד 15 דקות בישול.