לןגן

מרק אפונה

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 23/12/2018 | 19:13
מרק אפונה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להשחמה קלה

  2. להוסיף כל פעם ירק אחר לטגן דקה ולהוסיף עוד ירק

  3. לטגן עוד דקה

  4. להוסיף אפונה

  5. להוסיף תבלינים

  6. לערבב טוב

  7. להוסיף מים רותחים

  8. להביא לרתיחה

  9. להנמיך לכסות חלקית את הסיר

  10. ולבשל עד לריכוך האפונה והירקות

  11. להגיש לצד קרוטונים או שקדי מרק