קובה במרק דלעת חמצמץ
מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 23/12/2018 | 19:01
תקציר המתכון:
ארוחה טעימה במיוחד
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
**למרק
-
1 בצל יבש קצוץ קטן
-
5 שיני שום פרוס
-
1/2 קילו דלעת או דלורית
-
1 בטטה חתוכה לקוביות
-
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
-
2 גזרים חתוך לטבעות
-
שורש פטרוזלייה חתוך
-
גבעולי סלרי
-
צרור נענע
-
מיץ מלימון
-
מלח פלפל שחור
-
שמן לאידוי הירקות
-
מים רותחים
-
**לבצק
-
1/2 קילו סולת דק
-
כוס עד כוס ורבע מים להתחיל עם כוס ולהוסיף בהדרגה
-
כף שמן לערבב לבצק רך ונעים
-
**מילוי
-
300 גרם בשר טחון
-
בצל מגורר על פומפייה
-
מלח פלפל שחור
-
לאדות עם מעט שמן עד שהבשר משנה את צבעו
אופן הכנה
-
בסיר לשים מעט שמן ואת הבצל הקצוץ להתחיל לאדות להוסיף את הגזר הדלעת שורש פטרוזלייה תפוח האדמה להמשיך לאדות להוסיף מים רותחים את השום עלי הסלרי מלח פלפל שחור לבשל להוסיף נענע ומיץ לימון ואז
-
להכין קערת מים לטבול את הידיים לקרוץ חתיכה קטנה של בצק לפתוח על כף היד לשים מילוי לסגור ולגלגל בין בידיים ולסיר כשהמרק רותח
-
בהצלחה