לןגן

לחמניות קוואקר עם גבינות וזיתים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 23/12/2018 | 17:19
לחמניות קוואקר עם גבינות וזיתים

תקציר המתכון: לחמניות רכות וטעימות, ניתן להוסיף כל תוספת שאוהבים

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

תוספות שאוהבים

אופן הכנה

  1. בקערה נערבב את הקמחים ואת השיבולת שועל להכנה מהירה,אבקת אפייה

  2. נוסיף את הטחינה,המלח, הביצים, הקוטג' והתוספות.

  3. לערבב ביד לתערובת אחידה.

  4. הבצק דביק ולכן יש להרטיב מעט את הידיים.

  5. לחלק את הבצק ל -15-17 כדורים.

  6. את כדורי הבצק להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למרוח ביצה ולפזר שומשום (אפשר גם שחור)

  7. לאפות בתנור שחומם מראש על- 190 מעלות

  8. לאפות בערך 20-25 דקות