לןגן

סהרוני אגוזים

מאת: אורנה חדד, פורסם: 23/12/2018 | 13:30

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש להכניס לתוך קערת ערבול את כל המצרכים מלבד הקמח וכ- 2 כפות אבקת הסוכר לקישוט.

  2. לאחר ערבול של כ- 3-5 דקות, להוסיף את הקמח וללוש עד קבלת בצק. ניתן ללוש בעזרת הידיים.. להכניס את הבצק למקרר למשך שעה לפחות.

  3. לקרוץ עיגולים כגודל של כדור פינג פונג, לגלגל לגליל וליצור צורת סהרון.

  4. להניח על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום בינוני למשך כ- 15-20 דקות עד הזהבה קלה.

  5. להניח לצינון - לא לגעת בהן. לאחר כמה דקות לטבול כל עוגיה באבקת סוכר (כ- 2 כפות - לפי הטעם) ו... להתענג חיוך