לןגן

עוגת סולת

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 22/12/2018 | 14:41
עוגת סולת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. *כוס מדידה חד פעמי חם.

  2. *תנור מחומם מראש 180 מעלות

  3. אפייה רגילה ללא טורבו.

  4. *תבנית חד"פ מלבנית.

  5. להקציף ביצים עם הסוכר להוסיף שמן ומיץ תפוזים.

  6. לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף לבלילה.

  7. עירבול קצר לתערובת אחידה. לאפות בערך 30-35 דק'.

  8. לאחר שהעוגה מוכנה לצקת עליה את הסירופ.

  9. * את הסירופ יוצקים בשני

  10. וריאציות: סירופ קר עוגה חמה

  11. סירופ חם עוגה קרה

  12. את הסירופ לבשל על הגז כ - 5 דק'.