לןגן

עוגת רולדת וניל

מאת: נחמה נח אשכנזי, פורסם: 21/12/2018 | 19:41
עוגת רולדת וניל

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. להקציף את הביצים שלמות עד לקצף תפוח.

  3. להוסיף את כל שאר המצרכים בהדרגה תוך כדי הקצפה איטית.

  4. מרפדים תבנית אפיה של התנור.

  5. משמנים אותה.

  6. משטחים את העיסה.

  7. אופים עשר דקות.

  8. מוציאים את הקולגה ומגלגלים במגבת יחד עם נייר האפיה.

  9. מקציפים את חומרי הקצפת.

  10. מוציאים את הקולגה מהמגבת.

  11. מורחים את הקצפת.

  12. מגלגלים לרולדה.

  13. מכינים את הסירופ.

  14. מורחים את הקולגה ומפזרים את הקוקוס.

  15. שדרוגים:

  16. להרטיב בסירופ את הרולדה , למרוח ריבה.

  17. למרוח את הקצפת.

  18. לפזר תותים.

  19. לגלגל את הרולדה.

  20. למרוח קצפת ולהניח תותים.