קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את הבשר לצמצם עם כף שמן במחבת ולהניח בצד
בסיר רחב עם כף שמן
לטגן בצל לשקיפות
להוסיף שום קצוץ
פטריות חתוכות
לתבל- מלח , פלפל, כפית פפריקה מתוקה,כפית כורכום,להניח עלי דפנה
בקערית לערבב-כוס וחצי מים עם שקית רוטב פטריות
ולהוסיף לסיר
להניח את הבשר
לתת רתיחה ולהעביר ללהבה נמוכה לשעתיים
להוסיף את הערמונים
ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.;