לןגן

צלי בשר עם פטריות וערמונים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 21/12/2018 | 09:59
צלי בשר עם פטריות וערמונים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבשר לצמצם עם כף שמן במחבת ולהניח בצד

  2. בסיר רחב עם כף שמן

  3. לטגן בצל לשקיפות

  4. להוסיף שום קצוץ

  5. פטריות חתוכות

  6. לתבל- מלח , פלפל, כפית פפריקה מתוקה,כפית כורכום,להניח עלי דפנה

  7. בקערית לערבב-כוס וחצי מים עם שקית רוטב פטריות

  8. ולהוסיף לסיר

  9. להניח את הבשר

  10. לתת רתיחה ולהעביר ללהבה נמוכה לשעתיים

  11. להוסיף את הערמונים

  12. ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך.;