לןגן

דג מרוקאי

מאת: מזי סולומון, פורסם: 21/12/2018 | 09:54

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפת את הדג במים וסוחטת אותו

  2. שמה את כל שאר המרכיבים מסודרים בסיר על האש (רק אחריי 3 דקות מוסיפה את המים)- סה"כ 5 דקות

  3. מוסיפה את הדגים לסיר

  4. עם כף שמה את הרוטב על הדג כך כל כמה דקות- עד 7 דקות

  5. מחכה שהמים יתאדו טיפה ומכבה את הגז

  6. קוצצת כוסברה ומפזרת מעל