לןגן

פחזניות עם קרם פטיסייר כמו בצרפת 🗼choux à la crème pâtissière au chocolat

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/12/2018 | 09:53
פחזניות  עם קרם פטיסייר  כמו בצרפת 🗼choux à la crème pâtissière au chocolat

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים לבצק פחזהיות אקלר

מצרכים לציפוי גלסאז׳ שוקולד

אופן הכנה

  1. 1) אופן ההכנה קרם פטיסייר

  2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות ומערבבים

  3. 2)מחממים את החלב עם תמצית וניל ואני חוזרת מחממים לא להרתיח

  4. 3)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הסוכר לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד שאין גושים

  5. 4) שופכים מעט תערובת חלמונים על החלב החם ומערבבים ומוסיפים את השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם סמיך

  6. 5)שופכים את התערובת לקערה ומוסיפים את החמאה מערבבים היטב לאחך מכן מוסיפים את השוקולד ושוב מערבבים עד לקבלת קרם חלק

  7. 6) מכסים בניילון נצמד צמוד צמוד ומכניסים למקרר לשעתיים 🕛

  8. 7)אופן ההכנת בצק פחזהיות אקלר:

  9. מביאים לרתיחה את החלב ,מים , סוכר, חמאה ומלח ומוסיפים ומורידים מהאש ובבת אחת שופכים את הקמח מערבבים

  10. 8) מחזירים את הסיר על האש ומערבבים עד שהבצק נפרדת מהדפנות

  11. 9) שמים בקערת המיקסר את הבצק ומערבלים כדקה ומוסיפים את הביצים אחד אחד ומערבלים עד לקבלת בצק חלק

  12. 10) מכניסים לשקית זילוף ומזלפיפ על תבנית של תנור מרופדת בנייר

  13. 11) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 עד 35 דקות עד להזהבה

  14. 12) מניחים אותם על רשת להתקרר

  15. 13) מערבבים את הקרם פטיסייר ומכניסים לשקית זילוף

  16. 14) עושים חור אחד בתחתית של הפחזניה ומזלפים עד למילוי פחזניה

  17. 15) אופן ההכנה לציפוי גלסאז׳

  18. מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם הסוכר , מכניסים את השוקולד ומערבבים היטב לאחך מכן מוסיפים את חמאה הרכה ושוב מערבבים עד לאיחוד

  19. 16) שופכים את גלסאז' לצלחת עמוקה וטובלים את פחזניות ומניחים על מגש שמים בקופסה שקופה ושומרים במקרר עד שבוע