לןגן

כנפיים בטריאקי

מאת: מזי סולומון, פורסם: 21/12/2018 | 09:42

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפת את הכנפיים ומנקה את השערות, מניחה בתבנית

  2. בקערה שמה את כל התבלינים

  3. שופכת את הרוטב על הכנפיים ומערבבת עם הידיים

  4. מכסה בנייר כסף ומכניסה לתנור 250 מעלות לחצי שעה

  5. מורידה את הנייר כסף ובודקת, מרטיבה את הכנפיים עם הרוטב ומשאירה בתנור לעוד 15 דקות