תקציר המתכון: 5 דקות הכנה ללא שמרים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
עשר דקות הכנה לבצק.. תמלאו גבינות..בשר...ביצה קשה וטונה....חציל..פירה..אתם מסודרים..לארוחת ערב..למתכון
בורקס פריך ממולא בקלות מלי מאירוב : 2 כוסות קמח ..כפית גדושה אבקת אפיה..כפית מלח לערבב...למלא כוס בחצי כוס שמן וחצי כוס מים רותחים.. להוסיף לקמח..לערבב עם כף עץ כי זה חם..ואז ללוש לבצק..נעים ורך.. לחלק את הבצק לשניים... לרדד על משטח מקומח..לקרוץ עיגולים.. אני טיגנתי בצל..והוספתי חצי קילו בשר טחון ..שהאפיר..הוסתי כף רסק...כפית בהרט..חצי כפית פלפל שחור..כף פפריקה מתוקה..כפית מלח..חצי כפית צ'ילי גרוס..עירבבתי עד שאין נוזלים וקיררתי.. שמתי כפית וקצת מהתערובת וסגרתי לחצי ירח כמו סמבוסק....עירבבתי ביצה עם חצי כפית מלח ..והברשתי את הבורקס ופיזרתי שומשום..אפיתי 190 מעלות עד שהקצוות הזהיבו..ניתן למלא בגבינות..טונה..פירה עם בצל מטוגן..רוטב פיצה וגבינה צהובה..ועוד..הכוס היא חד פעמי לשתיה חמה או כוס מדידה