לןגן

עוף ברוטב צהוב

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 21/12/2018 | 08:03
עוף ברוטב צהוב

תקציר המתכון: ארוחה מנחמת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סך הכל עוף..אצלי בלי עור.. אבל כל אחד מה הוא אוהב..מעלה מתכון..תגיבו למעקב🤩🤩 למתכון

  2. עוף ותפוחי אדמה ברוטב צהוב מלי מאירוב: נרתיח 3 תפוחי אדמה קלופים .. או 12 תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה..חצי שעה .. נסנן ונחתוך לריבועים את תפוחי האדמה הגדולים.. בסיר רחב נטגן 2 בצלים חתוכים גס ועוד כף בצל מטוגן יבש.. נוסיף כפית כורכום...ונערבב בשמן..נכניס 3 שיני שום פרוס .. ונכניס חלקי עוף שטוף ונטגן משני הצדדים בערך 10 דקות לצבע יפה..נוסיף את תפוחי האדמה .. כמה בצלצלי שאלוט.. חצי כפית פלפל שחור.. כפית חוואיג' .. חצי כפית פפריקה.. כפית מלח..נוסיף מים רותחים עד גובה התפוחי אדמה ננמיך להבה לבינוני ונבשל 45 דקות..נקשט בפטרוזיליה..

  3. אני השתמשתי בתפוחי אדמה קטנים עם קליפה..ו 5 ירכיים..