לןגן

פסטה וירקות

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 21/12/2018 | 01:31
פסטה וירקות

תקציר המתכון: מעדןןןןן

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מי לא נרדמה ??? קבלו מתכון..

  2. פסטה מוקפצת עם ירקות וחזה עוף מלי מאירוב: נרתיח פסטה לפי הוראות יצרן ונשטוף במסננת ונניח בצד עם כף שמן ולערבב..בקערה נשים 2 כפות טריאקי.. כף וחצי סויה.. 2 כפיות מלח..כף דבש...כפית כורכום..כפית פפריקה מתוקה...חצי כפית פלפל שחור...כפית שמן צ'ילי או חצי כפית פפריקה חריפה..2 שיני בזיליקום קפוא של דורות..2 כפיות קורנפלור וחצי כוס מים קרים.. ונערבב.. בסיר רחב.. נחמם 3 כפות שמן ונכניס חצי קילו חזה עוף רצועות..עד שמלבין משני הצדדים נעביר אותו לקערה עם הרוטב.. נוסיף רבע כוס שמן לסיר ונשים 2 בצלים חתוכים גס נקפיץ דקה ונוסיף 2 גמבות חתוכות רצועות...סלסלת פטריות חתוכות..ונבשל 2 דקות..נוסיף את החזה עוף עם הרוטב ונבשל תוך כדי ערבוב אש בינונית 10 דקות.. נוסיף את הפסטה .. נערבב ונוסיף בצל ירוק ונערבב .. אם חסר משהו מהרוטב אפשר לוותר..לא חייבים הכל.. אפשר להוסיף תירס מקופסא..גזר..כרובית..חצילים ...או כל ירק שאוהבים.. רצוי פסטה איכותית.. הטעם שונה..