לןגן

טורטיה ממולאת בשר טחון ופירה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 21/12/2018 | 01:23
טורטיה ממולאת בשר טחון ופירה

תקציר המתכון: קל מאוד ונחטף כמו גרעינים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קלי קלות..אבל טעים !!! בוקר טוב יקירות.. מפנקת אותכן במתכון קליל וטעים ...תודה רבה לכן 💖

  2. 💖

  3. טורטיה ממולאת בשר טחון/פירה מלי מאירוב:

  4. נבשל 3 תפוחי אדמה בסיר עם מים עד ריכוך.. במחבת נטגן בצל קצוץ.. נסנן את תפוחי האדמה מהמים ונוסיף להם את הבצל הקצוץ עם השמן שלו ..כפית מלח חצי כפית פלפל שחור..רבע כפית כורכום..ונמעך לפירה...נניח בצד..במחבת נטגן בצל קצוץ ונוסיף לו 400 גרם בשר טחון נערבב עד שמאפיר..נוסיף כף רסק עגבניות..כפית פפריקה מתוקה..כפית פלפל שחור..חצי כפית בהרט או כמון..כפית מלח..נבשל עד שהוא מבריק ללא נוזלים..נפתח חבילת טורטיות ..ניקח טורטיה נשים בשוליים כף פירה לרוחב ומעל כף וחצי בשר.. נקפל קצת את ימין על המילוי ושמאל על המילוי ונגלגל לרולדה ..נערבב 2 כפות קמח עם מעט מים נבריש בשולי הטורטיה ונסגור כדי שלא יפתח בטיגון..נטבול בביצה עם חצי כפית מלח.. ואז בפרורי לחם מוזהבים ..נטגן בשמן כמו גובה שמטגנים שניצל רק אש נמוכה ..הפרורי לחם מזהיבים מהר ..שלא יישרף..למי שנשאר תערובת בשר שיקפיא..לכל מילוי אחר..ניתן למלא רק פירה או רק בשר ..ירקות מוקפצים..רצועות עוף עם ירקות..פטריות עם פירה💖