תקציר המתכון: אי אפשר להפסיק לאכול אותה 😱
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
את החמאה המומסת נערבב בבסיקוויטים נשמן תבנית ( 24)
נהדק היטב ,נכניס למקפיא ל 10 דקות .
בקערה נשים את כל חומרי הבלילה נערבב היטב למרקם חלק !
נשפוך את הבלילה לתבנית על הפתיבר ,נאפה בחום תנור 160 מעלות ( לחמם מראש) אפיה רגילה לא טורבו ,כ 50 דקות
העוגה מוכנה כאשר במרכז עדיין מעט רוטט,נכבה את התנור,מומלץ אך לא חייב,להשאיר את העוגה בתנור מכובה כ 40 דקות .
לצנן היטב להכניס למקרר ,
את ציפוי הקרם הכנתי רק למחרת אחרי שהעוגה התקררה במקרר היטב !
להכנת הקרם
להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב,פודינג בטעם תות ,2 כפות אבקת סוכר ,לקצף יציב
לזלף ולקשט איך שרוצים.
ניתן לפדר אבקת סוכר במקום הקרם 💖