לןגן

עוגת גבינה אפויה ללא מיקסר

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/12/2018 | 19:43
עוגת גבינה אפויה ללא מיקסר

תקציר המתכון: אי אפשר להפסיק לאכול אותה 😱

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי קרם

אופן הכנה

  1. את החמאה המומסת נערבב בבסיקוויטים נשמן תבנית ( 24)

  2. נהדק היטב ,נכניס למקפיא ל 10 דקות .

  3. בקערה נשים את כל חומרי הבלילה נערבב היטב למרקם חלק !

  4. נשפוך את הבלילה לתבנית על הפתיבר ,נאפה בחום תנור 160 מעלות ( לחמם מראש) אפיה רגילה לא טורבו ,כ 50 דקות

  5. העוגה מוכנה כאשר במרכז עדיין מעט רוטט,נכבה את התנור,מומלץ אך לא חייב,להשאיר את העוגה בתנור מכובה כ 40 דקות .

  6. לצנן היטב להכניס למקרר ,

  7. את ציפוי הקרם הכנתי רק למחרת אחרי שהעוגה התקררה במקרר היטב !

  8. להכנת הקרם

  9. להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב,פודינג בטעם תות ,2 כפות אבקת סוכר ,לקצף יציב

  10. לזלף ולקשט איך שרוצים.

  11. ניתן לפדר אבקת סוכר במקום הקרם 💖