לןגן

פסטה בשמנת פטריות

מאת: מזי סולומון, פורסם: 20/12/2018 | 17:31

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר מים עם קצת מלח ושופכים לשם את הפסטה כ 15 דקות

  2. בתוך פינג'ן:

  3. מטגנת את הבצל

  4. מוסיפה את השום והבזיליקום

  5. מוסיפה פטריות עד שמתרככות

  6. מוסיפה את המלח, פלפל והאבקה

  7. מוסיפה את השמנת ומערבבת

  8. אם יוצא סמיך ניתן להוסיף חלב

  9. מסננת את הפסטה ומוסיפה לה את כל הרוטב

  10. ניתן להוסיף קוביות בטטה שנאפו בתנור