לןגן

פסטה ברוטב פסטו

מאת: מזי סולומון, פורסם: 20/12/2018 | 17:06

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח

  2. שופכים פסטה לסיר המים כ 15 דקות עד שהיא בשלה

  3. בסיום מסננים את המים

  4. הכנת הרוטב:

  5. מטגנים בצל לבן עם שום כתוש

  6. מוסיפים פטריות ופסטו

  7. מוסיפים מרק עוף ומלח ומערבבים עד התרככות

  8. שופכים רבע כוס מים לרוטב ומבשלים עוד 2 דקות

  9. בסיום שופכים את הרוטב מעל הפסטה ומערבבים