לןגן

ספגטי בולונז מחזה עוף טחון

מאת: דורית אלישע, פורסם: 20/12/2018 | 09:20
ספגטי בולונז מחזה עוף טחון

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ לשקיפות

  2. להוסיף את החזה טחון ולפורר עם מזלג לטיגון מלא של החזה

  3. לתבל מלח, קורט פלפל שחור,כף פפריקה מתוקה

  4. כפית כמון,רבע כפית כורכום, כף אבקת מרק עוף

  5. להוסיף קופסא עגבניות

  6. מרוסקות חצי כפית סוכר לערבב לעוד 10 דקות של בישול

  7. לבשל את המקרוני לפי ההוראות שעל גבי האריזה.