לןגן

עוגת שוקולד של פעם

מאת: ענת הראל, פורסם: 20/12/2018 | 01:16

תקציר המתכון: עוגת שוקולד רכה וספוגית כזו שילדים מחסלים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקלחת לערבב יחד את השוקולית הקקאו והמים

  2. להקציף חלבונים עם סוכר

  3. לערבב חלמונים עם השמן ותמצית הוניל.

  4. להוסיף לקצף.

  5. להוסיף לסרוגין את הקמח+ אבקת אפייה עם השוקולד.

  6. ליצוק ב 3 תבניות אינגליש קייק, לאפות בתנור שחומם ל 190מ מעלות. לשים לב לא ליבש את העוגות.

  7. לצפות בשוקולד גנאג' או שוקולד שמכינים משוקולית, סוכר, מים ותמצית וניל.

  8. לפזר קוקוס לקישוט.