לןגן

פסטה תרד עם ברוקולי ופילה עוף

מאת: דורית אלישע, פורסם: 19/12/2018 | 12:18

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפילה עוף להשרות

  2. בסויה וטריאקי שעה במקרר

  3. לשטוף את התרד

  4. להוריד גבעולים

  5. לטגן עם כף שמן בצל קצוץ

  6. לצבע זהוב

  7. להוסיף בהדרגה את התרד

  8. עד לריכוך

  9. לטחון במגימיקס

  10. במחבת עם כף שמן ושן שום קצוץ לטגן את הברוקולי וחצאי עגבניות לתבל - מלח פלפל

  11. כ-10 דקות

  12. לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן

  13. להוסיף לפסטה את רוטב התרד הברוקולי והשרי

  14. לטגן עם כף שמן את הפילה עוף לצבע זהוב ולהגיש עם הפסטה