קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לערבב בקערה את הבשר טחון עם חצי הבצל שקצוץ דק הפטרוזיליה כוסברה ותבלינים
להכניס לשקית זילוף/שקית אוכל לפתוח פתח קטן ולמלא את צינורות הפסטה.
בסיר רחב לטגן מחצית הבצל להוסיף תבלינים ואת השום העגבניה והרסק לערבב ולהוסיף מים חמים. לטחר שמבעבע להוסיף את הפסטה להנמיך האש.
מידי פעם לנענע את הסיר להוסיף מים אם צריך ולתקן תיבול. לבשךל עד לריכוך. תהנו הילה💕