לןגן

כיסוני תפו״א

מאת: לורין אסולין, פורסם: 17/12/2018 | 16:22
כיסוני תפו״א

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

ל״רוטב״

אופן הכנה

  1. הכנת המילוי-

  2. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות. לבשל עד לריכוך ולמעוך לפירה

  3. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עם מלח ופלפל שחור

  4. לערבב את הפירה ואת הבצל המטוגן ולתבל במלח ופלפל שחור

  5. להניח לקירור

  6. הכנת הבצק-

  7. לטרוף מעט בקערה את הביצה, השמן והמלח

  8. להוסיף את הקמח ולערבב

  9. להוסיף את המים בהדרגה וללוש לבצק אחיד

  10. לרדד את הבצק על משטח מקומח לעלה דק ולקרוץ עיגולים

  11. להניח במרכז כל עיגול מן המלית, לסגור לחצי עיגול ולהדק בעזרת מזלג

  12. להרתיח מים חמים בסיר עם מעט מלח ושמן, ולבשל את

  13. הכיסונים כ3-5 דקות

  14. לחמם במחבת שמן זית ולטגן רצועות בצל עם מלח, פלפל שחור ומרק עוף. להוסיף את הכיסונים ולטגן טיגון קל