לןגן

פרגיות עם פוטטוס

מאת: דורית אלישע, פורסם: 17/12/2018 | 09:00
פרגיות עם פוטטוס

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפרגיות לחתוך לקוביות גדולות להשרות לפחות שעה במקרר ב-2 כפות שמן זית

  2. 2 כפות טריאקי

  3. חצי כפית מלח

  4. 2 כפות פפריקה מתוקה

  5. 3 כפות צ'ילי שום

  6. בווק לטגן לצבע זהוב

  7. פוטטוס - 5 תפוא אדומים קלופים וחתוכים לאורך ל-4

  8. להרתיח 15 דקות ולסנן

  9. בקערה לערבב 2 כפות שמן זית

  10. 2 כפות מיונז

  11. כפית מלח גס

  12. כף פפריקה מתוקה

  13. קורט פלפל שחור

  14. 3 שיני שום כתוש

  15. כף קורנפלור

  16. כף אבקת מרק בצל

  17. 2 כפות פרורים מוזהבים

  18. לערבב ולמרוח על התפוא

  19. לאפות בתנור שחומם מראש 30 דקות

  20. לפזר עוד 2 כפות פרורים מוזהבים ולאפות עוד 10 דקות