לןגן

חלת גבינה מעלפתתת

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/12/2018 | 09:22
חלת גבינה מעלפתתת

תקציר המתכון: רכה רכה ללא בצים !

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מאת אילנית בניזרי

  2. אופן ההכנה

  3. במיקסר נכניס את הקמח,השמרים והסוכר,נערבל לדקה לאיורור,נוסיף את החלב,הנטורינה/ חמאה הגבינה והצימוקים נערבל למשך 3 דקות ואז נוסיף את המלח,נמשיך לערבל לעוד 7 דקות

  4. הבצק יוצא מעט דביק !

  5. כעת נשמן קערה ,נוציא את הבצק עם ידיים משומנות ,נניח לתפיחה עטוף בניילון ,במקרר לשעה וחצי .

  6. נוציא מהמקרר נכין צורה תכסה שוב בשקית ונתפיח במקרר לכשעה ,אני הכנתי חלה קלועה מ 4 רצועות יש סרטונים ביוטיוב לקליעה שהכנתי ,מומלץ להסתכל וללמוד כפי שאני עשיתי

  7. ניתן להכין כחלה רגילה ,לחמניות מה שתרצו .

  8. להבריש את הנטורינה והסילאן לפזר שומשום ,לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה יפה !

  9. אתם לא מבינים איזה חלה רכה וטעימה יוצאת ! ספרו לי שתכינו

  10. ניתן לוותר על הצימוקים למי שלא אוהב ,בהצלחה אילנית 💕