תקציר המתכון: רכה רכה ללא בצים !
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מאת אילנית בניזרי
אופן ההכנה
במיקסר נכניס את הקמח,השמרים והסוכר,נערבל לדקה לאיורור,נוסיף את החלב,הנטורינה/ חמאה הגבינה והצימוקים נערבל למשך 3 דקות ואז נוסיף את המלח,נמשיך לערבל לעוד 7 דקות
הבצק יוצא מעט דביק !
כעת נשמן קערה ,נוציא את הבצק עם ידיים משומנות ,נניח לתפיחה עטוף בניילון ,במקרר לשעה וחצי .
נוציא מהמקרר נכין צורה תכסה שוב בשקית ונתפיח במקרר לכשעה ,אני הכנתי חלה קלועה מ 4 רצועות יש סרטונים ביוטיוב לקליעה שהכנתי ,מומלץ להסתכל וללמוד כפי שאני עשיתי
ניתן להכין כחלה רגילה ,לחמניות מה שתרצו .
להבריש את הנטורינה והסילאן לפזר שומשום ,לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה יפה !
אתם לא מבינים איזה חלה רכה וטעימה יוצאת ! ספרו לי שתכינו
ניתן לוותר על הצימוקים למי שלא אוהב ,בהצלחה אילנית 💕