לןגן

צלי בשר מובחר עם בצלים ופטריות

מאת: מירה , פורסם: 16/12/2018 | 07:26
צלי בשר מובחר עם בצלים ופטריות

תקציר המתכון: מתכון שפשוט התחשק לי לאכול אז הגיתי ממוחי ויצא משובח ביותר המוטו שלי שהפרודוקטים משובחים הכל משובח:)

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המצרכים: שמן זית, צלי בקר מס' 5, 3 בצלים, קופסת פטריות, רוטב סויה, סילאן תמרים. מחממת בסיר 4 כפות שמן זית, מכניסה בצלים חתוכים ומחממת מספר דקות, מכניסה מספר חתיכות של הבשר הטרי לשמן עם הבצלים מטגנת כרבע שעה והופכת מצד לצד. לאחר מתבלנת עם פפריקה אדומה מרוקאית כורכום ומעט מלח הימלאיה. עם כ מערבבת היטב כעשר דקות והופכת את חתיכות הבשר מצד לצד. לאחר מוסיפה את קופסת הפטריות ומניחה לתבשיל לקבל את כל הטעמים... מבשלת כארבעים דקות נוספות..בתיאבון