לןגן

שניצל מושלם בתיבול הורס שילדים אוהבים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 16/12/2018 | 04:54
שניצל מושלם בתיבול הורס שילדים אוהבים של סבתא לאה

תקציר המתכון: שניצל מושלם, בתיבול הורס שילדים ומבוגרים אוהבים, עסיסי עם ציפוי קריספי ורך ונימוח מבפנים, מתחסל עוד לפני שמגיע לשולחן, וכן אפשר גם ללא גלוטן.

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבלילה

לטיגון

לציפוי

לרוטב

לשניצלים

אופן הכנה

  1. הכנת השניצלים..

  2. בצלחת עמוקה לטרוף את הביצים, מיונז והתבלינים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה

  3. בצלחת עמוקה נוספת לערבב את פירורי הלחם, השומשום והקמח

  4. טובלים את השניצלים בתערובת הביצים היטב מצפים עם פירורי הלחם (ממליצה אם יש לכם זמן, השרו את השניצלים בתערובת הביצים כשעה, שעתיים לספיקת הטעמים של החרדל והשום בשניצל, ורק אז טבלו בתערובת פירורי הלחם)

  5. מחממים שמן במחבת רחבה בכמות שתכסה את התחתית על להבה בינונית, מכניסים את השניצלים לתוך השמן החם, ברגע שרואים ששולי השניצל משחימים מעט זה הזמן להפוך, (סה"כ 2 דקות מכל צד)

  6. מוציאים את השניצלים לצלחת שמעליה נייר סופג ומגישים לצד הרוטב ויאללה חגיגה

  7. טיפ!!! אפשר להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והשניצל טרי

  8. אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים (לאחר טיגון)

  9. הכנת הרוטב..

  10. בקערית הגשה קטנה מערבבים יחד את 2 כפות רוטב סרירצ'ה יחד עם 2 כפות המיונז ומגישים לצד השניצלים

  11. * להכנת הרוטב לילדים... פשוט להמיר את רוטב הסרירצ'ה בקטשופ, ובמיונז

  12. בתאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה