לןגן

עוגת תפוחים "שטרודל פתוח"

מאת: ליזה כהן, פורסם: 15/12/2018 | 21:49
עוגת תפוחים "שטרודל פתוח"

תקציר המתכון: מתכון לשמרים עלים ניתן למצוא כאן בספר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית. אופים עד הזהבה. מורחים ריבה.

  2. מגרדים תפוחים. מוסיפים סוכר וקינמון ומניחים את התפחים על המאפה. שכבה מעל הריבה אופים כרבע שעה בחום בינוני (אצלי זה 170 מעלות). אני הוספתי מעל התפוחים חתיכות שזיפים של ריבה שנותרו לי.

  3. קליל לאכילה וטעים