לןגן

כנאפה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/12/2018 | 19:29
כנאפה

תקציר המתכון: עסיסית וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את שערות הקדאיף ולהפריד אותם ולחתוך עם הידיים או מספריים להוסיף חמאה ולערבב היטב

  2. לחמם מחבת בגודל 24 לסדר חצי מכמות השערות במחבת להוסיף את הגבינה ומעל את שאר השערות ולהדק עם הידיים לטגן בערך 15 דקות לבדוק שהתקבל צבע חום ולהפוך בזהירות אפשר להעזר בצלחת ולטגן את הצד השני גם 15 דקות בערך

  3. כשמוכן להניח בצלחת ולשפוך את הסירופ ולפזר מעל פיסטוקים ❤️💗💗💗💗