תקציר המתכון: וואיי וואיי וואיי כמה שזה טעיםםםם,איך שהנחתי על השולחן זה חוסלללל. המתכון בהשראת חברתי האלופה סיון מלול❤
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן הכנת המילוי:
לאחר שצליתי את הכבד מטעמי כשרות אני מעבירה למקרר לחצי שעה בערך שיתקרר ויתייצב.
לאחר מכן חותכת לריבועים קטנים ומניחה בצד.
נטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, נוסיף 1 כפית סוכר חום ונטגן עוד דקה.
נוסיף את הפטריות ונטגן עוד 2 דקות.
נוסיף את הכבד ונתבל בכל התבלינים חוץ מהסילאן והפטרוזליה ונמשיך לטגן עוד 2 דקות.
נוסיף את הסילאן ונטגן עוד דקה שתיים.
נפזר את הפטרוזליה ונערבב בזהירות ונבשל עוד דקה שתיים , נפזר מעל קצת צנוברים קלויים וזה מוכן.
אופן הכנת הסיגר/ אגרול:
לוקחים עלי סיגר שלם ומניחים מהמילוי בקצה התחתון, מקפלים את הצדדים פנימה ומתחילים לגלגל , להדק היטב ובסוף הקצה למרוח מהדבק שהכנו ולהדק היטב.
ככה להכין את כולם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה יפה.
ניתן גם לאפות את האגרולים במקום לטגן, פשוט מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים עד להזהבה יפה.
יוצא פשוט מעדןןןןןןן, יאמי❤❤😍😍😍
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤