קציצות טונה
מאת: ליזה כהן, פורסם: 14/12/2018 | 23:11
תקציר המתכון:
יאמייי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לקציצות
-
2 קופסאות טונה מסוננות
-
2 תפוחי אדמה קלוף ושלוק
-
צרור כוסברה
-
שום כתוש
-
ביצה אחת
-
מלח
-
מעט תבלין בשם מאשייה (דומיננטי מאוד)
-
פלפל שחור
-
מעט כורכום
-
מעט פפריקה
-
כף סולת או פירורי לחם.
בסיר
-
סיבוב שמן
-
שום - בערך ראש
-
גמבה חתוכה לרצועות
-
פפריקה
-
כורכום
-
מלח
-
2 כפות רסק עגבניות.
-
כוסברה קצוצה.
אופן הכנה
-
לקציצות:
-
לערבב הכל ביחד. להניח בצד לספיגת טעמים.
-
ואז לטגן קלות בשמן.
-
בסיר:
-
לפתוח טעמים של רכיבי הסיר בשמן.
-
להוסיף מים ולטעום לשיפור טעמים. להרתיח כעשר דקות. להניח את הקציצות בפנים ולבשל כרבע שעה.
-
טעים חם וגם קר.